We gebruiken veilige cookies om jouw ervaring op onze website te verbeteren. In onze privacy statement leggen we je verder uit welke data we verzamelen, hoe we die data verzamelen en wat we ermee doen. Lees meer in onze Disclaimer.

Welkom op onze herwerkte webstek! 

Het Davidsfonds is een ledenvereniging voor sociaal-cultureel werk.  Cultuur naar mensen brengen en mensen naar cultuur: dat doet Davidsfonds Sinaai al ruim 85 jaar.  Vanuit idealisme en met overtuiging. De plaatselijke afdeling werd opgericht in 1930 en is aangesloten bij het Nationale Davidsfonds in Leuven.

De Sinaaise afdeling van het Davidsfonds is een vereniging met een zeer open en onafhankelijk karakter: partijpolitiek ongebonden, vrij van gelijk welke machtszuil, los van commerciële belangen.

Het Davidsfonds biedt u een heel aantrekkelijk lidmaatschap aan, want u krijgt in waarde méér terug dan u besteedt.  U kan lid worden als u uit ons ruim aanbod twee of meer boeken of cd’s kiest, en dit ongeacht de prijs.  De lidmaatschapskaart van het Davidsfonds opent bovendien deuren  naar een hele reeks prettige verrassingen in de wereld van kunst, cultuur, toerisme en vrije tijd. Als lid van het Davidsfonds krijgt u ook een gratis abonnement op het cultuurmagazine “Omtrent” en wordt u persoonlijk uitgenodigd op de verschillende activiteiten van de plaatselijke afdeling!

 

 

 

 

Contact

Secretariaat:

Raf Demeyer
Elzenstraat 2
9112  SINAAI
tel. 03 296 31 58
info@davidsfondssinaai.be

 


| Copyright © - Davidsfonds Sinaai - Alle rechten voorbehouden | Disclaimer